Massages

Duo massage

Wil je verwend worden door 2 sexy dames in een luxe kamer met bad? Deze wens kan bij ons in vervulling gaan. Dit is de droom van veel mannen. Kies 2 dames en ga het avontuur aan en raak volledig ontspannen.

Tease & Please

Ultiem verlangen en stoute spelletjes. Een spannend, prikkelend en uitdagend erotisch  massagespel. De masseuse kan attributen gebruiken maar dit is niet persé noodzakelijk. Laat u verrassen.

Lingam massage

Bij een erotische limgammassage krijgen de erotische zones van en om het mannelijk geslachtsorgaan speciale aandacht, inclusief de mannelijke heilige plek. Het is een spel van wisselende energie dat leidt tot een knallend hoogtepunt.

Shogun massage

Met prikkelende soft-sm-technieken word je verwend totdat al je wildste fantasieën  zijn uitgekomen. De gespecialiseerde masseuse gebruikt eventueel attributen tijdens de massage en brengt je uiteindelijk naar een hoogtepunt.

Prostaatmassage

De p-spot is de mannelijk g-spot en wordt gestimuleerd waardoor het orgasme nog heftiger kan zijn. De massage zorgt niet alleen voor een super orgamse maar is ook nog eens gezond voor de prostaatklier. Er is kans op meervoudige orgamses.

Tantra massage

Met speciale massagetechtnieken zorgt uw masseuse ervoor dat u dicht bij een orgasme komt en het hoogtepunt steeds wordt uitgesteld. Het prikkelt lichaam en geest. Bij de afsluiting zult u een zeer diep intens hoogtepunt ervaren.

Body2Body massage

Een heerlijk sensuele body2body massage waarbij je helemaal ontspant maar toch erotisch geprikkeld wordt. Dit is puur genieten met het ultieme lichamelijk contact tussen jou en de masseuse. 

Menu